HTML

Síparadicsom

Köszöntünk a Síparadicsomban! Lemaradtál a hétvégi versenyekről, vagy újra szeretnéd olvasni a történéseket? Érdekelnek a háttérinformációk, többet szeretnél tudni a téli sportok történetéről? Alpesi és északi sí, biatlon és curling, minden mennyiségben! Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz: siparadicsomblog@gmail.com

Facebook

A ti véleményeitek

A zárónap programja

2010.02.28. 17:30 :: Dave985

Minden jó véget ér egyszer, tartja a mondás. A XXI. Téli Olimpiai Játékok utolsó versenynapjára két versenyszám maradt.

A férfi sífutók a klasszikus 50 km-es távon mérik össze erejüket, a legtöbben az eddig remeklő svédek és Petter Northug összecsapásaként harangozzák be ezt a számot.

Noha az olimpiai éremtábla már eldőlt, nagy meglepetésre az eddig hazai olimpián még aranyat sem szerző Kanada zárt az élen, az amerikaiaknak itt az alkalom, hogy elkeserítsék a hazaiak örömünnepét. Kanada- USA jégkorong döntő este negyed 10-től.

Hajnali fél 3-kor pedig a záróünnepségen eloltják az olimpiai lángot, a magyar zászlót küldöttségünk legeredményebb versenyzője, Huszár Erika viszi majd.

 

VANCOUVER 2010, A MAI PROGRAM
Időpont Sportág Versenyszám Magyar ind.
18:30Sífutás férfi 50 km, tömegrajtos (klasszikus stílus)
21:15Jégkorong férfi döntő: Egyesült Államok–Kanada
2:30Záróünnepség

Szólj hozzá!

Címkék: olimpia

A bejegyzés trackback címe:

https://siparadicsom.blog.hu/api/trackback/id/tr801796841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása