HTML

Síparadicsom

Köszöntünk a Síparadicsomban! Lemaradtál a hétvégi versenyekről, vagy újra szeretnéd olvasni a történéseket? Érdekelnek a háttérinformációk, többet szeretnél tudni a téli sportok történetéről? Alpesi és északi sí, biatlon és curling, minden mennyiségben! Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz: siparadicsomblog@gmail.com

Facebook

A ti véleményeitek

Félbeszakadt a nők óriás-műlesiklása

2010.02.25. 02:25 :: repens

A hölgyek óriás-műlesiklásával folytatódott volna ma a téli olimpián az alpesi sí programja, ám csak az első futamot tudták lebonyolítani. Nem volt kegyes az időjárás a síelőkhöz, már az első futamban is sűrű hóesés, ráadásképp a pálya felső szakaszán sűrű köd is nehezítette a dolgukat. Maga a pálya azonban nem volt nehéz, a német edző, Christian Schwaiger igen egyszerű vonalvezetést jelölt ki. A bivalyerős német csapatnak nem igazán ízlett a hazai pálya, kissé várakozás alatt zárták az első részt, az osztrákok remekeltek, Elisabeth Görgl vezetett, a francia Taina Barioz előtt, Kathrin Zettel 3., Eva-Maria Brem 4. hellyel örvendeztette meg a sógorokat. Manuela Mölgg kivételével a teljes olasz csapat elszállt, Lindsey Vonn pedig kiesett.

A második futamra átláthatatlanná vált a köd, így többszöri halogatás után végül kénytelenek voltak csütörtökre tolni a versenyszám befejezését.

 

Az első futam statisztikái excel-táblázat formájában ide kattintva tanulmányozhatók.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: alpesi sí óriás műlesiklás alpesi sí olimpia

A bejegyzés trackback címe:

https://siparadicsom.blog.hu/api/trackback/id/tr61788473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása