HTML

Síparadicsom

Köszöntünk a Síparadicsomban! Lemaradtál a hétvégi versenyekről, vagy újra szeretnéd olvasni a történéseket? Érdekelnek a háttérinformációk, többet szeretnél tudni a téli sportok történetéről? Alpesi és északi sí, biatlon és curling, minden mennyiségben! Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz: siparadicsomblog@gmail.com

Facebook

A ti véleményeitek

Újranyílt a Síparadicsom!

2012.10.23. 14:14 :: Dave985

Hivatalosan elválaszt még ugyan minket bő egy hónap decembertől, a téli sportok szezonja már e hétvégén kezdetét veszi a hírhedt söldeni Rettenbach- gleccseren. Az alpesi síelést követően hétről hétre valamennyi szezonális sportág bemutatkozik. Eljött tehát az idő, hogy blogunk is aktivizálódjék.

Negyedik szezonunkba vágunk bele, most már bevallhatom a blog egyik ötletgazdájaként, legmerészebb álmomban nem gondoltam volna, hogy eddig kitart majd kezdeti lelkesedésünk, hogy egy fórum kívánalmára létrehozott blog egyesíteni tudja egy idehaza nem különösképpen népszerű versenysportágak (hobbisízés persze más lapra tartozik) iránt rokonszenvező tábort. Időközben a versenyek részletes áttekintése mellett igyekeztünk több exkluzív anyaggal is színesíteni a palettát. Szándékaink szerint idén még egyet lépnénk ebbe az irányba.

Blogunk szerkesztőségében mélyreható változások mentek végbe. Teret engedünk a fiatalságnak, így a biatlon (contador96) után újabb klasszikus téli sportág került egy sokat próbált fiatalember kezébe, hosszadalmas kasztingolás után bendzsi98 személyében végre megtaláltuk azt a személyt, aki megbízható színvonalon, rendszeresen tudósít majd a sífutó és északi összetett versenyekről. Nagy örömünkre visszatért közénk GeoCucc, kiváló írói vénáját latba vetve tudósít majd minket a curling- világversenyekről, illetve ígérete szerint igyekszik további érdekességekkel népszerűsíteni az idehaza is mind sikeresebb sportágat. Síugrásban személycserére került sor, zbigniew saját döntése nyomán egy időre felhagy a blogolással, a kiemelten szakmai hangvételt azonban eztán sem kell nélkülöznünk, a helyére érkező adammalysza fórumos munkássága is sokat ígérő. Alpesi síelésben marad a bevált 2 + 1-es felállás. (Apró bulvárinformáció, hogy közülünk kettőt nyár óta már nem csupán a sportág szeretete köti össze. Rossz az, aki rosszra gondol. :)) A magyar szakág fejlődéséről, helyzetéről – mint mindig – idén is Zsuzsi tolmácsolásában olvashattok. Jómagam a szabadstílusú síelés rejtelmeibe is igyekszem mindinkább belemerülni, de konkrét ígéreteket nem merek még tenni.

Izgalmas, szórakoztató, magyar sikerekben is gazdag telet kívánunk minden régi, s reményeink szerint minél több újdonsült olvasónknak!

Üdvözlettel:

A Síparadicsom Blog szerkesztősége

Szólj hozzá!

Címkék: közlemény köszöntő 2012/2013

A bejegyzés trackback címe:

https://siparadicsom.blog.hu/api/trackback/id/tr144864433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása