HTML

Síparadicsom

Köszöntünk a Síparadicsomban! Lemaradtál a hétvégi versenyekről, vagy újra szeretnéd olvasni a történéseket? Érdekelnek a háttérinformációk, többet szeretnél tudni a téli sportok történetéről? Alpesi és északi sí, biatlon és curling, minden mennyiségben! Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz: siparadicsomblog@gmail.com

Facebook

A ti véleményeitek

BUÉK mindenkinek!

2009.12.31. 12:54 :: Dave985

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még néhány óra, s bizonyára a legtöbben valamelyik üzemi helyiségben, szórakozóhelyen búcsúztatják az óévet. Jelentem, mi sem tesszük másként, de azért vigyázni fogunk magunkra, ugyanis holnap máris frissülni fog blogunk. A néhány éve a sífutás felvirágoztatása végett életre hívott Tour de Ski nevű versenysorozat első, Oberhofban megrendezésre kerülő állomásáról fogunk tudósítani.

Január 3-án folytatódik az alpesi sízők Világkupa- sorozata, a Zágráb melletti Sljeme lejtőin előbb a hölgyek, majd két nap múlva a férfiak mérik össze tudásukat, egyformán műlesiklásban.

Ugyancsak Oberhofban, 2-án és 3-án az északi összetettben is rendeznek egy-egy fordulót.

Január 1-jén selejteznek, másnap pedig már érmeket osztanak Garmisch- Partenkirchenben, a Négysáncverseny második állomásán.

Január 5-én szabadsíben is nyitják az évet, az oberndorfi versenyekről majd én is igyekszem beszámolni, a beígért rövid bevezetővel együtt.

A biatlonosok 6. és 10. közt versenyeznek, szintén Oberhofban.

Várunk továbbra is minden kedves érdeklődőt, egyszersmind köszönjük eddigi olvasóink bizalmát!

 

Sikerekben, örömökben bővelkedő Új Évet kívánunk mindenkinek! 

 

(A képen természetesen mindennapos szilveszterek atyja, a bohém Bode Miller látható.:))

komment

Címkék: közlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://siparadicsom.blog.hu/api/trackback/id/tr871634927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

repens 2009.12.31. 15:13:12

Csatlakozom, BÚÉK!
Azért mi jövőre is síparadicsom maradunk, bár az ablakon kinézve lassan a sárparadicsom kifejezés jut eszembe... :)
süti beállítások módosítása